'Een uniek ontwerp van een enkel meubelstuk tot een compleet interieur'

Naast ontwerpen heeft Piet al ruim 25 jaar een interieurbouw bedrijf: Karsten Interieurbouw. Alle ontwerpen op deze site zijn door het bouwbedrijf gemaakt. Heeft u zelf een ontwerp en wilt u deze laten produceren, kijkt u dan  eens op de site.

 

Een eigentijds ontwerpbureau waar creatieve en praktijk gerichte mensen samenwerken om tot een uniek en functioneel eindresultaat te komen . Een uniek ontwerp van een enkel meubelstuk tot een compleet interieur.

Over Piet

Een creatieveling in hart en ziel. Een denker en een doener.  Zijn hart ligt bij het modern ontwerp. Vandaar het besluit om zich meer te richten op ontwerpen in de breedste zin van het woord. ‘’Eigenlijk kan ik alles’’, zijn eigen woorden. Terecht, Piet ontwerpt al jaren de meest uiteenlopende dingen, van een lamp tot een compleet interieur, van een interieur tot een compleet hotel, van een klassiek ontwerp tot de meest gekke dingen. Zijn ontwerpen zijn eigentijds  en eigenzinnig. Voor ieder wat wils. Hij heeft een goed inlevingsvermogen en mensenkennis, waardoor zijn ontwerpen perfect aansluiten op ieders wens en smaak. ‘’Een tevreden opdrachtgever maakt mij een tevreden mens’’, aldus Piet.